Dűne Dűne: Második rész – Hans Zimmer visszatér a homok sivatagába: A zeneszerző elárulja, mit várhatunk a zenétől!

1 month ago

A 2021-ben bemutatott Dűne óriási sikert aratott a kritikusok és a közönség körében egyaránt. Denis Villeneuve epikus sci-fi filmje lenyűgöző látványvilágával, magával ragadó történetével és Hans Zimmer elképesztő zenéjével kápráztatta el a nézőket. A film sikere után nem volt meglepő, hogy folytatást kapott. A Dűne 2. 2023. október 20-án kerül a mozikba, és Hans Zimmer ismét visszatér a zeneszerzői székbe.

Zimmer nemrégiben egy interjúban elárulta, hogy a Dűne 2. zenéje még epikusabb és ambiciózusabb mint az első filmé. A zeneszerző elmondta, hogy új hangszereket és hangzásokat is beépített a zenébe, hogy még jobban tükrözze a film sivatagi környezetét és a benne rejlő veszélyeket.

"Ezúttal még mélyebbre akartam ásni a Dűne univerzumában" - mondta Zimmer. "Azt akartam, hogy a zene még jobban magával ragadja a nézőket, és elmerítse őket a filmben. Szerintem a Dűne 2. zenéje még erősebb és érzelmesebb lesz, mint az első filmé."

A Dűne rajongói biztosan örülni fognak ennek a hírnek. Zimmer zenéje elengedhetetlen része volt az első film sikerének, és kétségtelen, hogy a Dűne 2. zenéje is hasonlóan lenyűgöző.

A Dűne 2. zenéjével kapcsolatos további információk:

  • Hans Zimmer a film egyedüli zeneszerzője.
  • A zene felvétele Londonban és Los Angelesben zajlott.
  • A zenekarban több mint 100 zenész játszott.
  • A filmzenét a WaterTower Music adja ki.

Dűne 2., Hans Zimmer, zene, filmzene, epikus, ambiciózus, sivatag, veszély, rajongók, kritika, siker, London, Los Angeles, WaterTower Music

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up
Ha videót szeretnél nézni!
Az oldal használatához, kérjük, kapcsold ki a hirdetésblokkolót!



(DMCA) dmca@onvid.hu / onvideó média / Adatvédelmi tájékoztató - Felhasználási feltételek! - Hirdetés sales@onvid.hu - mozibarat.hu