Dűne: Prófécia: Frank Herbert Dűne univerzuma bővül

4 months ago

A Legendary Television és a HBO Max büszkén mutatja be a Dűne: Prófécia című új sci-fi sorozatot, amely a Dűne univerzumában játszódik, és 10 000 évvel Frank Herbert ikonikus regénye, a Dűne eseményei előtt játszódik. A sorozat a Bene Gesserit rend titkos történetét tárja fel, és bemutatja azokat a nőket, akik a Spice erejét manipulálva befolyásolják a galaxis sorsát.

A Bene Gesseritek hatalma
A Dűne: Prófécia középpontjában a Bene Gesseritek állnak, egy titkos női rend, amelynek tagjai a Spice használatával emberfeletti képességeket fejlesztenek ki. A rend tagjai manipulálják a politikát, a vallást és a vérvonalakat, hogy biztosítsák a galaxisban a békét és a stabilitást. A sorozat feltárja a Bene Gesseritek eredetét, kiképzési módszereiket és a Spice-hez való összetett kapcsolatukat.

Lenyűgöző színésznők
A Dűne: Próféciát tehetséges színésznők serege kelti életre, köztük Sharon Duncan-Brewster (The Flight Attendant), Emily Watson (Csernobil), Sarah Shahi (Sex Education), Léa Seydoux (Spectre) és Indira Varma (Game of Thrones). A sorozatot Denis Villeneuve, a Dűne filmek rendezője is jegyzi, aki garantálja a lenyűgöző vizuális effekteket és a magával ragadó történetmesélést.

Epikus kaland a sivatagban
A Dűne: Prófécia egy epikus kaland, amely tele van izgalmas fordulatokkal, politikai intrikákkal és lenyűgöző karakterekkel. A sorozat tökéletes belépési pont azok számára, akik újak a Dűne univerzumában, és kötelező darab a rajongók számára, akik többet szeretnének megtudni a Spice eredetéről és a Bene Gesseritek hatalmáról.

A Dűne: Prófécia 2024 őszén érkezik az HBO Maxra. Ne hagyd ki ezt a lenyűgöző új sci-fi sorozatot, amely Frank Herbert epikus univerzumába kalauzol el!



    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up
Ha videót szeretnél nézni!
Az oldal használatához, kérjük, kapcsold ki a hirdetésblokkolót!



(DMCA) dmca@onvid.hu / onvideó média / Adatvédelmi tájékoztató - Felhasználási feltételek! - Hirdetés sales@onvid.hu - mozibarat.hu