Furiosa: Történet a Mad Maxből – Érdekességek Cannes-ból

4 months ago

A Mad Max franchise rajongói izgatottan várják a Furiosa: Történet a Mad Maxből című filmet, amelyet a közelmúltban mutattak be a Cannes-i Filmfesztiválon. A film előzményként szolgál a 2015-ös Mad Max: A harag útja című kasszasikerhez, és mélyebb betekintést nyújt a Charlize Theron által megformált Furiosa karakter történetébe. Íme néhány érdekesség, amit érdemes tudni a filmről:

A Furiosa a fiatal Imperator Furiosa életét mutatja be, még azelőtt, hogy találkozott volna Max Rockatanskyval. A film főszerepét Anya Taylor-Joy alakítja, aki nagy elismerést szerzett a The Queen's Gambit című sorozatban nyújtott alakításával. A rendező, George Miller, visszatér a Mad Max univerzumhoz, és ígérete szerint a film hű marad a franchise látványvilágához és intenzitásához.

A film premierje a Cannes-i Filmfesztiválon óriási sikert aratott, a közönség és a kritikusok egyaránt elragadtatva fogadták. A vetítést követő tapsvihar és az álló ováció csak megerősítette, hogy a Furiosa méltó folytatása lesz a Mad Max univerzumnak.


    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up
Ha videót szeretnél nézni!
Az oldal használatához, kérjük, kapcsold ki a hirdetésblokkolót!



(DMCA) dmca@onvid.hu / onvideó média / Adatvédelmi tájékoztató - Felhasználási feltételek! - Hirdetés sales@onvid.hu - mozibarat.hu