Glen Powell: a hollywoodi tehetség, aki új magasságokba tör

1 month ago

Glen Powell, a sármos színész, aki a "Top Gun: Maverick" révén robbant be a köztudatba, most újabb nagy dobásokra készül! Powell neve egyre gyakrabban bukkan fel a legmenőbb filmek stáblistáin, és úgy tűnik, semmi sem állíthatja meg.

Powell legújabb filmje, a "Devotion", egy izgalmas második világháborús dráma, már most nagy figyelmet kap. Ezen kívül több ígéretes projekt is kilátásban van, amelyekkel tovább növelheti hírnevét.

A filmek mellett Powell a televízióban is hódít. Egyre több sorozatban tűnik fel, bizonyítva, hogy minden képernyőn megállja a helyét.

Hollywood Új Producere?
Nemcsak színészként, hanem producerként is babérokra tör! Saját produkciós céget tervez indítani, hogy a színfalak mögött is maradandót alkothasson.

Jótékonysági Szív
És ha mindez nem lenne elég, Glen Powell a jótékonyságban is aktív. Számos alapítványt támogat, és igyekszik visszaadni a közösségnek.

Glen Powell karrierje fényesen ível felfelé, és minden jel arra mutat, hogy még sokáig a csúcson marad. Készüljünk fel, mert Hollywood új szívtiprója még rengeteg meglepetést tartogat számunkra!

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up
Ha videót szeretnél nézni!
Az oldal használatához, kérjük, kapcsold ki a hirdetésblokkolót!



(DMCA) dmca@onvid.hu / onvideó média / Adatvédelmi tájékoztató - Felhasználási feltételek! - Hirdetés sales@onvid.hu - mozibarat.hu