Halálközeli élmények a forgatáson: Ezek a sztárok majdnem meghaltak a filmek készítése során!

4 months ago

A filmek készítése izgalmas és lenyűgöző folyamat lehet, de néha veszélyes is. Számos sztár élt át halálközeli élményt a forgatáson, legyen szó kaszkadőrmutatványokról, technikai hibákról, vagy váratlan balesetekről. Ebben a cikkben megnézzük néhány híres esetet, amikor a sztárok majdnem életüket vesztették a filmvásznon.

1. Tom Cruise: Mission: Impossible - Utolsó lehelet (2015)

Tom Cruise hírhedt arról, hogy saját maga végzi a filmjeiben a kaszkadőrmutatványokat, és ez néha komoly következményekkel járhat. A "Mission: Impossible - Utolsó lehelet" című filmben Cruise egy helikopterrel repült egy szikla fölött, amikor a helikopter hirtelen elvesztette a magasságot. A színésznek csak másodpercei voltak arra, hogy kiugorjon a helikopterből, mielőtt az a sziklába csapódott volna.

2. Jackie Chan: Rendőrakadémia (1980)

Jackie Chan nem csak a harcművészetéről, de a humoros kaszkadőrmutatványairól is híres. A "Rendőrakadémia" című filmben Chan egy ugrás közben rosszul esett, és súlyosan megsérült a fejét. A baleset után a színésznek fémlemezt kellett beültetni a koponyájába.

3. Harrison Ford: Csillagok háborúja: IV. rész - Egy új remény (1977)

Harrison Ford a "Csillagok háborúja: IV. rész - Egy új remény" című filmben egy jelenetet forgatott, amikor Han Solo a Millennium Falconnal egy lézerágyúzást kerül el. A forgatás során egy ajtó becsapódott Ford fejére, és a színésznek varrásokra volt szüksége.

4. Margot Robbie: Tarzan legendája (2016)

Margot Robbie egy vízesés jelenet forgatása során majdnem megfulladt a "Tarzan legendája" című filmben. A színésznő beszorult a víz alatt, és csak a kaszkadőrök segítségével tudott kiszabadulni.

5. Brad Pitt: Trójai háború (2004)

Brad Pitt Achilles szerepét alakította a "Trójai háború" című filmben. A forgatás során a színésznek egy jelenetet kellett forgatnia, amiben Achilles egy szekérrel száguld a csatatéren. A szekér azonban elvesztette az irányítást, és Pitt majdnem kiesett belőle.

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up
Ha videót szeretnél nézni!
Az oldal használatához, kérjük, kapcsold ki a hirdetésblokkolót!



(DMCA) dmca@onvid.hu / onvideó média / Adatvédelmi tájékoztató - Felhasználási feltételek! - Hirdetés sales@onvid.hu - mozibarat.hu