Hang nélkül: Első nap - A csend tovább dübörög!

1 month ago

A 2018-ban bemutatott Hang nélkül lenyűgöző sikert aratott, a kritikusok és a közönség körében egyaránt. A John Krasinski rendezte film egy olyan posztapokaliptikus világba kalauzolja a nézőket, ahol rejtélyes lények vadásznak a hangra. A családjukat védelmező Abbott család kénytelen csendben élni, hogy életben maradhassanak.

A film sikere után nem volt meglepő, hogy folytatást kapott. A Hang nélkül: Második felvonás 2021-ben került a mozikba, és tovább bővítette a Hang nélkül univerzumot. A film sikeres volt, de nem érte el az első rész szintjét.

Most újabb fejezet íródik a Hang nélkül történetében. A Hang nélkül: Első nap című előzményfilm 2024. június 27-én kerül a mozikba. A film Michael Sarnoski rendezésében készült, és a Hang nélkül eseményei előtt játszódik.

A Hang nélkül: Első nap a csendben rejtőző újabb szörnyetegeket mutat be. A film főszereplői Lupita Nyong'o, Joseph Quinn, Alex Wolff és Djimon Hounsou. A film cselekménye még homályos, de a trailerek alapján elárulható, hogy a film az Abbott család küzdelmét mutatja be a hangtalan túlélésért a posztapokaliptikus világban.

A Hang nélkül: Első nap ígéretesnek tűnik, és minden rajongó számára kötelező darab, aki szerette a Hang nélkül filmeket. A film tele van izgalommal, feszültséggel és akcióval, és biztosan lenyűgözi a nézőket.

A Hang nélkül: Első nap minden rajongó számára kötelező darab, aki szerette a Hang nélkül filmeket. A film tele van izgalommal, feszültséggel és akcióval, és biztosan lenyűgözi a nézőket. Ne hagyd ki a mozikban 2024. június 27-én!


Hang nélkül, előzményfilm, posztapokaliptikus, csend, szörnyek, Abbott család, Lupita Nyong'o, Joseph Quinn, Alex Wolff, Djimon Hounsou, Michael Sarnoski, 2024. június 27.



    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up
Ha videót szeretnél nézni!
Az oldal használatához, kérjük, kapcsold ki a hirdetésblokkolót!



(DMCA) dmca@onvid.hu / onvideó média / Adatvédelmi tájékoztató - Felhasználási feltételek! - Hirdetés sales@onvid.hu - mozibarat.hu