Az Egyenes Beszéd vendégei Nagy Ervin elemző, XXI. Század Intézet és Pulai András stratégiai igazgató, Publicus Intézet.
IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: https://goo.gl/uo2kim
Наш новый канал "Эхо Жизни" ➦ https://clck.ru/URTdM
Чат для Dears ➦ https://t.me/dears_chat
Наш Telegram канал ➦ https://t.me/echopitera
____________________
A TelexSport élő adásában vendégünkkel, Nagy Ervinnel beszéljük át az Európa-bajnokság és a vasárnapi döntő tapasztalatait, és egy kicsit már a jövőbe is tekintünk.
A streamé
Az Egyenes Beszéd vendége Csizmadia Ervin igazgató, Méltányosság Politikaelemző Központ.
IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: https://goo.gl/uo2kim
LÁTOGASSON EL OLDALUNKRA: http:/
Az Egyenes Beszéd vendégei Nagy Ervin elemző, XXI. Század Intézet és Závecz Tibor alapító, Závecz Research.
IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: https://goo.gl/uo2kim
LÁTOGASSON EL
Az Egyenes Beszéd vendégei Nagy Ervin filozófus, a XXI. Század Intézet elemzője és Pulai András stratégiai igazgató, Publicus Intézet.
IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: https://goo.g
Hozzávalók: 900 g csontozott sertéskaraj, 200 g Szarvasi Picante sajt, 5 db tojás, 2 púpos evőkanál liszt a keverékbe, 4 - 5 evőkanál zsír, 500 ml tej, 3 gerezd fokhagyma, 1 nagyo
Az Egyenes Beszéd vendége Nagy Attila Tibor politológus és Nagy Ervin elemző, XXI. Század Intézet.
IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: https://goo.gl/uo2kim
LÁTOGASSON EL OLDALUNK
A sajtgolyók hozzávalói: 200 g Szarvasi Delicato sajt, 125 g juh túró, 250 g félzsíros tehéntúró, 100 g teavaj amit ízlés szerint jobb minőségű margarinnal is lehet helyettesíteni,
Hozzávalók: 200 g Szarvasi Cervinus Fenomenale sajt, 2 db vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 3 félpúpos evőkanál finomliszt, 200 ml habtejszín, 1 liter zöldség vagy hús alaplé ennek
Sajtos nokedli hozzávalói: 200 g Szarvasi Caciotta sajt, 500 g finomliszt, 5 db tojás, 250 g kolozsvári szalonna, 200 ml habtejszín, 2x 50 g teavaj, 1 csokor petrezselyem, 1 csomag
Hozzávalók: 200 g Cervinus Perfetto sajt, 500 g penne tészta, 800 g sertés darált hús, 3 db vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, 3 db tojás, 2 x 2 evőkanál zsír, 40 g búzadara, 450 g
Sajtos ropógos hozzávalói: 350 g finomliszt, 250 g teavaj, 200 g Szarvasi Perfetto sajt amiből 130g a tésztába 70 g a sós sütemény tetejére, de akár igény szerint az utóbbit lehet
Az Egyenes Beszéd vendégei Horn Gábor kuratóriumi elnök, Republikon Alapítvány és Nagy Ervin elemző, XXI. Század Intézet.
IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: https://goo.gl/uo2kim
Az Egyenes Beszéd vendégei Böcskei Balázs kutatási igazgató, Idea Intézet és Nagy Ervin elemző, XXI Század Intézet.
IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: https://goo.gl/uo2kim
LÁTOG
Újgazdagok
magyar dokumentumfilm, 1997.
rendező: Kis Ervin Egon
operatőr: Boldizsár András
producer: Fehéri Tamás
Fórum Film Alapítvány
Kritika:
ht
Zöldfűszeres csirkemell hozzávalók: 900 g Csontozott, bőr nélküli csirkemell, 200 g Szarvasi Caciotta sajt, 100 g teavaj a hagyma alá + 50 g az elkészült ételhez, 2 csapott evőkaná