Körömpörkölt bográcsban , körmös csülök pörkölt , csülkös körömpörkölt ami egy igazán finom és egyszerűen elkészíthető finomság! Ha szereted a cubákos körmöt ne hagyd ki !
Hoz
Lebbencsleves
Egyszerűen elkészíthető és nagyon finom lebbencsleves , aki még nem készítette el feltétlenül főzze meg ./ Szoky konyhája /
Hozzávalók:10-15 dkg füstölt sza
Isteni finom lencsegulyás amit ajánlok nektek minimum kipróbálásra mert lehet utána rendszeres étel lesz az asztalotokon. Mint a videóban is említettem akár a közelgő évet záró ünn
Madárfészek egy csodálatos és finom töltött hús amit ha kipróbálsz lehet a kedvenceid közé fogod sorolni a jövőben . Több és könnyen megpuhuló hússal is e lehet készíteni , mint pl
Palócleves Palócgulyás amit készítettünk és nagy szeretettel ajánljuk nektek is ha szeretitek a pikáns magyaros ízeket és persze nem vetitek meg a birkahúst sem ! Aki szeretné töb
Pásztortarhonya, pusztatarhonya igazi alföldi étel ami biztos sok sok pásztor és természetesen nem pásztor éhségét csillapította a régi időkben és még esetleg napjainkban is .Kés
Sajtos nokedli hozzávalói: 200 g Szarvasi Caciotta sajt, 500 g finomliszt, 5 db tojás, 250 g kolozsvári szalonna, 200 ml habtejszín, 2x 50 g teavaj, 1 csokor petrezselyem, 1 csomag
Somogyi galuska a maga nemében egy egyedülálló egytálétel amit nagyon gyorsan el lehet készíteni és egy fergeteges ízű, tartalmas étel varázsolható az aszaltra. Ha több nokedli és
Sós aprósütemény hozzávalói: 500 g finomliszt, 200 g Szarvasi Fenomenale sajt, 400 g félzsíros tehéntúró, 100 g juh túró, 250 g teavaj, 130 g 20 % tejfel, 2 db tojás sárgája, 12 g
Carbonara spagetti ami mindenki ismer és véleményem szerint nagyon sokan szeretitek is .Ebben a rövid videóban megmutattam ahogy én szoktam elkészíteni a családnak .Egyszerű és nag
Svájci lakodalmas szelet a karácsonyi asztalra ha gondoljátok .Egy nagyon kellemes töltelékű sertés karajt készítettünk ami nagy népszerűségnek örvend az én családom körében , és
Hogyan élnek a székelyderzsiek? Miért tárolják a szalonnát és a sonkát a falu templomerődjében?
Székelykáposzta a konyhámból ahogy én készítem. Két egyforma székelykáposzta nincs. Tájak ,települések között igaz nem nagy különbséggel, de más receptúra alapján készítik el. A f
Sertés oldalas és tarja vecsési káposztával amit imádni fogtok ha elkészítitek ! A munkafolyamat roppan egyszerű és igazából nem is kell foglalkozni vele mire visszanéztek rá már
Sertés oldalas és tarja vecsési káposztával amit imádni fogtok ha elkészítitek ! A munkafolyamat roppan egyszerű és igazából nem is kell foglalkozni vele mire visszanéztek rá már
Sertés oldalas és tarja vecsési káposztával amit imádni fogtok ha elkészítitek ! A munkafolyamat roppan egyszerű és igazából nem is kell foglalkozni vele mire visszanéztek rá már
Karaj szeleteket töltöttem egy nagyon finom tojásos töltelékkel amit egy kis zöldhagymával sajttal és főtt tojással házasítottam .Ha szeretitek az izgalmas és tartalmas sülteket ak
A csípős ízek kedvelőinek hoztam egy igazán kellemes testet melengető sertésszeletet amit ha meg kóstoltok kedvenc is lehet belőle nálatok is . Elkészítése nagyon egyszerű és rövid
Marhapörkölt , ahogy én szoktam elkészíteni a családnak ! Próbáljátok ki ha van kedvetek, isteni íze van a bele főzött hagymás , borsos galuskával együtt .Ha valakinek nincs lehető
Zöldborsós tokány ami ki nem ismerne hiszen számos csárda , resti , kifőzde és étterem étlapján megtalálható .A recept nagyon egyszerű és minden nagyobb fajta tudás nélkül bárki 90
Zöldborsós tokány ami ki nem ismerne hiszen számos csárda , resti , kifőzde és étterem étlapján megtalálható .A recept nagyon egyszerű és minden nagyobb fajta tudás nélkül bárki 90
Zsiványpecsenye hozzávalói: 1 kg Sertéslapocka, 150 g füstölt csemege szalonna, 150 g kolozsvári húsos szalonna, 100 g füstölt kolbász de lehet lángolt kolbász is, 500 g csiperke g