Túrógombóc.A túrógombóc gyerekkoromtól az egyik kedvencem.Sok receptet variáltam de ez a legegyszerűbb és a legfinomabb szerintem.A bekevert állaga engedi is tölteni magát,tehát h
Túrós habos meggyes sütemény amit jó szívvel ajánlok mindenkinek akár a hétköznapra akár egy ünnepi sütiként is ,Elkészítése nagyon egyszerű és ízeiben hozza amit csak kell, nem ut
A csípős ízek kedvelőinek hoztam egy igazán kellemes testet melengető sertésszeletet amit ha meg kóstoltok kedvenc is lehet belőle nálatok is . Elkészítése nagyon egyszerű és rövid
Vasi pecsenye egy igazán pompás és ízletes pecsenye amit ajánlok még annak is elkészíteni aki még soha nem tette be a lábát a konyhába , hiszen a recept tényleg nagyon egyszerű és
Vasi pecsenye egy igazán pompás és ízletes pecsenye amit ajánlok még annak is elkészíteni aki még soha nem tette be a lábát a konyhába , hiszen a recept tényleg nagyon egyszerű és
Vasi pecsenye egy igazán pompás és ízletes pecsenye amit ajánlok még annak is elkészíteni aki még soha nem tette be a lábát a konyhába , hiszen a recept tényleg nagyon egyszerű és
Marhapörkölt , ahogy én szoktam elkészíteni a családnak ! Próbáljátok ki ha van kedvetek, isteni íze van a bele főzött hagymás , borsos galuskával együtt .Ha valakinek nincs lehető
Zellerkrémleves, amit készítettem annak, aki szereti, és aki még esetleg nem kóstolta volna, tiszta szívből ajánlom! Elkészítése roppant egyszerű és kevés időtöket veszi el! A leve
Zöldfűszeres csirkemell hozzávalók: 900 g Csontozott, bőr nélküli csirkemell, 200 g Szarvasi Caciotta sajt, 100 g teavaj a hagyma alá + 50 g az elkészült ételhez, 2 csapott evőkaná
Zöldborsófőzelék, ami nem maradhat el a főzelékek listájáról! Nálunk nagyon nagy kedvenc és egyszerűsége miatt bármikor az asztalra tehető igen rövid időn belül. Feltét a csillagos
Zöldborsós tokány ami ki nem ismerne hiszen számos csárda , resti , kifőzde és étterem étlapján megtalálható .A recept nagyon egyszerű és minden nagyobb fajta tudás nélkül bárki 90
Zöldborsós tokány ami ki nem ismerne hiszen számos csárda , resti , kifőzde és étterem étlapján megtalálható .A recept nagyon egyszerű és minden nagyobb fajta tudás nélkül bárki 90
Tarhonyás hús finom zöldségekkel amit elkészítettem és ha kedveled ezeket az alkatrészeket együttesen akkor készítsd el és egyetek egy jót belőle.Az év minden szakában príma válas
Tarhonyás hús finom zöldségekkel amit elkészítettem és ha kedveled ezeket az alkatrészeket együttesen akkor készítsd el és egyetek egy jót belőle.Az év minden szakában príma válas
Zserbó szelet, amit már sok alkalommal elkészítettem, de mindig nagy örömmel készítem el hiszen a finom és házi alapanyagokból elkészült Zserbó szelet az egész nagy család kedvenc
Zserbó szelet, amit már sok alkalommal elkészítettem, de mindig nagy örömmel készítem el hiszen a finom és házi alapanyagokból elkészült Zserbó szelet az egész nagy család kedvenc
Zserbó szelet, amit már sok alkalommal elkészítettem, de mindig nagy örömmel készítem el hiszen a finom és házi alapanyagokból elkészült Zserbó szelet az egész nagy család kedvenc
Zserbógolyó ami a közelgő ünnepekre is nagy szeretettel ajánlunk mindenkinek akik szeretik a zserbó ízeket .Elkészítése gyerekjáték és mégis egy fantasztikus édesség a végeredmény
Zsíros pogácsa bármely alkalomra amikor egy kis nasira vágyik az ember és most szilveszter alakalmából is időrendi dolog lehet hogy az asztalra kerüljön ez a kis finomság. Roppant
Zsiványpecsenye hozzávalói: 1 kg Sertéslapocka, 150 g füstölt csemege szalonna, 150 g kolozsvári húsos szalonna, 100 g füstölt kolbász de lehet lángolt kolbász is, 500 g csiperke g
Tepsis hús amit ha kipróbálsz nagy kedvenced lehet vagy a családodnak okozhatsz nagy élményt az elkészítésével. Nagy előnye hogy másnapra is elő lehet vele készülni előző napon és
Bélszín , vesepecsenye előkészítése, pácolása, sütése médium módra. Felhasznált alapanyagok: bélszín derék 450 g , 2 evőkanál mustár, páchoz 5 teáskanál étolaj, só, roppantott szí
Bélszín , vesepecsenye előkészítése, pácolása, sütése médium módra. Felhasznált alapanyagok: bélszín derék 450 g , 2 evőkanál mustár, páchoz 5 teáskanál étolaj, só, roppantott szí
Hozzávalók: 200 g Cervinus Perfetto sajt, 500 g penne tészta, 800 g sertés darált hús, 3 db vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, 3 db tojás, 2 x 2 evőkanál zsír, 40 g búzadara, 450 g