Artúr, a király online teljes film 2024

  • Artúr, a király online teljes film 2024
    Artúr, a király (2024) egy amerikai kalandfilm, amelyet Simon Cellan Jones rendezett. A film Mikael Lindnord "Artúr – A kutya, aki átkelt a dzsungelen, hogy otthonra leljen" című könyvén alapul. A történet Michael Light (Mark Wahlberg) profi kalandversenyzőről szól, aki egy Dominikai Köztársaságban zajló extrémsport-világbajnokságon vesz részt csapatával. Verseny közben találkozik egy kóbor kutyával, akit Arthur-nak nevez el, és a kutya azonnal hű társává válik.
    A film középpontjában az ember és állat közötti különleges kapcsolat áll, valamint az emberi kitartás és barátság témái. A szereplők között Mark Wahlberg mellett Simu Liu, Nathalie Emmanuel és Juliet Rylance is látható. A film érzelmi és kalandos pillanatokkal teli, és bemutatja, hogyan küzdenek meg a versenyzők a nehézségekkel és hogyan alakul ki egy különleges kötelék egy ember és egy kutya között.

    Category : Ajánló 3

    #Artúr#a király online teljes film 2024

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up
Ha videót szeretnél nézni!
Az oldal használatához, kérjük, kapcsold ki a hirdetésblokkolót!



(DMCA) dmca@onvid.hu / onvideó média / Adatvédelmi tájékoztató - Felhasználási feltételek! - Hirdetés sales@onvid.hu - mozibarat.hu