A Start Plusz vendégei Szemerédi Bernadett színésznő, a Cervinus Teátrum szerződtetett tagja és Varga Viktor, a Cervinus Művészeti Fesztivál főrendezője.
IRATKOZZON FEL CSATORNÁ
Hozzávalók: 200 g Szarvasi Perfettó sajt, 8 db alsó csirkecomb, 2 evőkanál zsír, 2 db vöröshagyma a főző vízbe + 2 db a gombóchoz, 3 gerezd fokhagyma a főző vízbe 3 db a gombóchoz
Hozzávalók: 200 g Szarvasi Ideale gyúrt sajt , 1 db nyers hátsó sertés csülök ( 1700 g ), 1 db első füstölt csülök ( 600 g ), 1 kg fehér csiperke gomba, 400 g sonkahagyma, 2 db
Hozzávalók: 900 g csontozott sertéskaraj, 200 g Szarvasi Picante sajt, 5 db tojás, 2 púpos evőkanál liszt a keverékbe, 4 - 5 evőkanál zsír, 500 ml tej, 3 gerezd fokhagyma, 1 nagyo
A sajtgolyók hozzávalói: 200 g Szarvasi Delicato sajt, 125 g juh túró, 250 g félzsíros tehéntúró, 100 g teavaj amit ízlés szerint jobb minőségű margarinnal is lehet helyettesíteni,
Hozzávalók: 200 g Szarvasi Cervinus Fenomenale sajt, 2 db vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 3 félpúpos evőkanál finomliszt, 200 ml habtejszín, 1 liter zöldség vagy hús alaplé ennek
Sajtos nokedli hozzávalói: 200 g Szarvasi Caciotta sajt, 500 g finomliszt, 5 db tojás, 250 g kolozsvári szalonna, 200 ml habtejszín, 2x 50 g teavaj, 1 csokor petrezselyem, 1 csomag
Hozzávalók: 200 g Cervinus Perfetto sajt, 500 g penne tészta, 800 g sertés darált hús, 3 db vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, 3 db tojás, 2 x 2 evőkanál zsír, 40 g búzadara, 450 g
Sajtos ropógos hozzávalói: 350 g finomliszt, 250 g teavaj, 200 g Szarvasi Perfetto sajt amiből 130g a tésztába 70 g a sós sütemény tetejére, de akár igény szerint az utóbbit lehet
Zöldfűszeres csirkemell hozzávalók: 900 g Csontozott, bőr nélküli csirkemell, 200 g Szarvasi Caciotta sajt, 100 g teavaj a hagyma alá + 50 g az elkészült ételhez, 2 csapott evőkaná