Zöld arany krémleves formájában amit igazán nagy örömmel mutatok meg nektek és aki szereti ezt a fantasztikus ízeket és persze a petrezselymet az imádni fogja ezt a levest ! Levesb
Zöld arany krémleves formájában amit igazán nagy örömmel mutatok meg nektek és aki szereti ezt a fantasztikus ízeket és persze a petrezselymet az imádni fogja ezt a levest ! Levesb
Condon Bleu avagy sonkával sajttal töltött eredetileg borjú hús , de ez nem veti vissza azt a tényt hogy szinte minden finom hús részvételével el tudjátok készíteni mint most ebben
Petrezselyem eltevése későbbi felhasználásra .
Ezzel a két módszerrel tudod hosszú ideig eltenni az összevágott petrezselymet későbbi ételek főzéséhez , felhasználásához !
Petrezselyem eltevése későbbi felhasználásra .
Ezzel a két módszerrel tudod hosszú ideig eltenni az összevágott petrezselymet későbbi ételek főzéséhez , felhasználásához !
Petrezselyem eltevése későbbi felhasználásra .
Ezzel a két módszerrel tudod hosszú ideig eltenni az összevágott petrezselymet későbbi ételek főzéséhez , felhasználásához !
Alföldi sertésszelet hozzávalói: 8 x 80 g szelet sertéskaraj, 250 g kolozsvári szalonna, 500 g fehér csiperke gomba, 400 g zöldbab, 2 fej vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, 1 kis cso
Csirkemáj baconba sütve amit te is nagyon egyszerűen el tudsz készíteni akár az otthoni sütőben is !Isteni finom ízek és vaj puha máj a bacon jóságos társaságában .A betekert mája
Bacsa szelet, Párizsi szelet sonkával, sajttal töltött borda és még sok kombinációval kiegészítéssel elkészülheti nagyon finom frissensült! Létezik az a verzió, hogy csak sonkával
Bélszínroló a régi szép időkből .Ebben a receptben , a 70-80 évek ízei tekintenek vissza ránk és ha ti is emlékeztek erre a kis finomságra bátran próbáljátok ki , akár egy kis főze
Bélszínroló a régi szép időkből .Ebben a receptben , a 70-80 évek ízei tekintenek vissza ránk és ha ti is emlékeztek erre a kis finomságra bátran próbáljátok ki , akár egy kis főze
Brassói apró pecsenye csirkemell felhasználásával .Ha egy nagyon gyors és kitűnő ételt szeretnél a család elé tenni és egy finom íz élményben részt venni akkor készítsd el ezt a f
Brassói apró pecsenye csirkemell felhasználásával .Ha egy nagyon gyors és kitűnő ételt szeretnél a család elé tenni és egy finom íz élményben részt venni akkor készítsd el ezt a f
Cigánypecsenye. Egy nagyon egyszerű ételt készítettünk ami nem más mint a cigánypecsenye. Sok hasonló eljárással készül , aki szereti olajos keverékkel is készítheti. A tarja pácol
Cigánypecsenye. Egy nagyon egyszerű ételt készítettünk ami nem más mint a cigánypecsenye. Sok hasonló eljárással készül , aki szereti olajos keverékkel is készítheti. A tarja pácol
Tepsis hús amit ha kipróbálsz nagy kedvenced lehet vagy a családodnak okozhatsz nagy élményt az elkészítésével. Nagy előnye hogy másnapra is elő lehet vele készülni előző napon és
Hozzávalók: 200 g Szarvasi Perfettó sajt, 8 db alsó csirkecomb, 2 evőkanál zsír, 2 db vöröshagyma a főző vízbe + 2 db a gombóchoz, 3 gerezd fokhagyma a főző vízbe 3 db a gombóchoz
Egész karfiól csőben sütve amit ma megmutattam nektek és remélem sokatoknak meghoztam hozzá az étvágyát ! Egy kevés munka befeketítésével egy pazar ételt tehettek fel az asztalra a
Tojásleves csurgatott tojásleves amit ma az asztalra tettem a családnak és merem ajánlani nektek is akik még esetleg nem kóstoltátok volna ezt , az egyszerű de nagyon finom levest
Lencsesaláta hozzávalói: 1 db hátsó füstöltcsülök, 500 g lencse, 2 db vöröshagyma, 3 db lilahagyma, 8 - 10 gerezd fokhagyma, 6 db babérlevél, 1 evőkanál egész feketebors, 2 - 3 cl
Csülök Pékné módra , egy fantasztikus finom , kívül ropogós bőr , belül vaj puha fűszeres húsi .Aki evett már soha nem felejti el , nekünk nagy kedvencünk ez az étel .Fogyasszátok
Bélszín , vesepecsenye előkészítése, pácolása, sütése médium módra. Felhasznált alapanyagok: bélszín derék 450 g , 2 evőkanál mustár, páchoz 5 teáskanál étolaj, só, roppantott szí
Bélszín , vesepecsenye előkészítése, pácolása, sütése médium módra. Felhasznált alapanyagok: bélszín derék 450 g , 2 evőkanál mustár, páchoz 5 teáskanál étolaj, só, roppantott szí
Magas zöldség tartalmú Vegeta , Delikát házilag készítése meleg szárított eljárással .
Hozzávalók : 1 kg sárgarépa , 40 dkg gyökér azaz fehérrépa , 45 dkg édesburgonya , 80 dk
Flekken Budapest módra sertéstarja Budapest. Ha akartok egy nagyon finomat enni és szeretitek, az igazén jó magyaros ízeket akkor próbáljátok ki ezt az igen egyszerű, de annál fino
Sült oldalas egy nagyon finom és friss keréksalátával amit készítettünk és remélem nektek is megjön hozzá a kedvetek .Elkészítése nagyon egyszerű és tökéletes a végeredmény ! A rec
Sült oldalas egy nagyon finom és friss keréksalátával amit készítettünk és remélem nektek is megjön hozzá a kedvetek .Elkészítése nagyon egyszerű és tökéletes a végeredmény ! A rec
Sült oldalas egy nagyon finom és friss keréksalátával amit készítettünk és remélem nektek is megjön hozzá a kedvetek .Elkészítése nagyon egyszerű és tökéletes a végeredmény ! A rec