Karaj szeleteket töltöttem egy nagyon finom tojásos töltelékkel amit egy kis zöldhagymával sajttal és főtt tojással házasítottam .Ha szeretitek az izgalmas és tartalmas sülteket ak
Condon Bleu avagy sonkával sajttal töltött eredetileg borjú hús , de ez nem veti vissza azt a tényt hogy szinte minden finom hús részvételével el tudjátok készíteni mint most ebben
Bélszín , vesepecsenye előkészítése, pácolása, sütése médium módra. Felhasznált alapanyagok: bélszín derék 450 g , 2 evőkanál mustár, páchoz 5 teáskanál étolaj, só, roppantott szí
Bélszín , vesepecsenye előkészítése, pácolása, sütése médium módra. Felhasznált alapanyagok: bélszín derék 450 g , 2 evőkanál mustár, páchoz 5 teáskanál étolaj, só, roppantott szí
Hagymás rostélyos amit a mai napon bemutattunk és ha meghoztam a kedveteket hozzá érdemes kipróbálni mert egy nagyon finom étel és a maga egyszerűségét nézve sem egy munkaigényes d
Madárfészek egy csodálatos és finom töltött hús amit ha kipróbálsz lehet a kedvenceid közé fogod sorolni a jövőben . Több és könnyen megpuhuló hússal is e lehet készíteni , mint pl
Hagymás hús , hagymás karaj , azaz Makói hagymás szeletet készítettem el ami remélhetőleg elnyeri a tetszéseteket! Nagyon egyszerűen elkészíthető finom egytálétel ! / Szoky konyháj